Skip to content

Vestjysk Google Ads specialist – kunder i hele Danmark, Europa & USA

» Ingen lange bindingsperioder

 

Mails & Udtalelser

Fra mine fantastiske kunder – både tidligere og nuværende.

Mails og reviews fra mine kunder er mit ypperste kvalitetsstempel – det viser hudløst ærlige oplevelser med min service på Google Ads. Du kan læse en række af dem herunder. Alle navne og firmanavne er anonyme.

Reference en af Danmarks største Golfwebshops

“På trods af stor skepsis og manglende tillid til de store AdWords bureauer, har Christian vist sig at være meget pålidelig, og til at regne med når der skal arbejdes for resultaterne! Han har altid virksomhedens udvikling for øje, frem for hans eget udbytte. Dette var essentielt for at et samarbejde med os ville kunne fungere!

Christian fra Marketer’s Monday har hjulpet os til solid vækst med mere end 20% højere omsætning sammenlignet med hele sidste år, og over 40% stigning i vores højsæson i sommerperioden.

Der bliver arbejdet systematiseret og med stor fokus på virksomhedens langsigtede resultater, frem for kortsigtede og mindre profitable.

Vi har haft et godt og efterhånden langt samarbejde med Christian fra Marketer’s Monday og har det forhåbentligt langt ud i fremtiden.”

Michael
Webshop- og Butiksejer i én af Danmarks største og førende golfbutikker.

Reference fra stor dansk kursusvirksomhed

“Stærk anbefaling.

Vi er meget tilfredse med samarbejdet som vi har med Christian – Vi har gjort brug af Christian i forbindelse med vores hjemmeside samt Google annoncering – Der er altid god sparring i forhold til hvordan og hvor der kan optimeres, dette har resulteret i at vi har en mærkbar vækst i henvendelse af nye kunder på daglig basis.

I starten var vi som alle mindre virksomheder i tvivl om vores budget kunne bære denne udgift, men de penge vi har brugt er givet godt ud og de er uden tvivl kommet tilbage igen.

Gode priser som ikke overskrider det aftalte – så helt klart en stærk anbefaling her fra.”

Tommy
Indhaver i landsdækkende sikkerheds- og kursusvirksomhed.

Manuvision Uddannelsen

“Christian fik opbygget et rigtig godt fundament for vores Ads annoncer. Han har tilset, at de blev opdateret løbende, samt korrigeret dem, når Google, som de ofte gør, kommer med ændringer og nye tiltag, der kræver en eksperts vågne øje. Og her har vi været glad for, at have Christian som Google ads vagt, målrettet vores få, men vigtige områder som kropsterapeut uddannelse og kropsterapi behandlinger.”


Christian
Manuvision

Reference fra kostvejleder

“Jeg indgik et samarbejde med Christian, da jeg gerne vil have optimeret min hjemmeside og prøve at annoncere. Jeg er rigtig glad for samarbejdet, og har fået flere kunder denne vej.

Christian er meget professionel og er hurtig til at udføre det jeg ønsker. Jeg har anbefalet Christian til andre og gør det gerne igen. Det er flot arbejde og han er god til at høre, hvad jeg ønsker og kommer også med ideer. Jeg er fuldt tilfreds med samarbejdet.”

Marianne
Selvstændig Kostvejleder

Reference fra producent og webshop

“Jeg gir hermed mine varmeste anbefalinger til Christian!

Da Christian fra Marketer’s Monday kom ind i billedet, havde jeg alle kasketterne på. Produktudvikling, produktion, salg, forsendelser, markedsføring, hjemmeside osv. Jeg brugte rigtig mange penge på Facebook, uden helt at have styr på hvad jeg foretog mig.
Christian tog styringen over de markedsføringskroner jeg havde på det tidspunkt, og brugte dem til Google Ads i stedet. DET virkede!!
Nu er der kommet meget dygtige partnere i firmaet, vi omsætter for langt mere år for år, og Christian aflægger en kort månedlig analyse og oversigt over udgifter og indtægter, til os alle. Dette fungerer perfekt!

Christian har den helt rette forståelse for vores produkt og kunder.
I vintermånederne, ændre han strategi og tilpasser annonceringen fra private kunder, til de kunder der køber stort ind. For os er tillid til vores samarbejdspartnere et must, og det har vi til Christian.”

Thomas
Stifter & Indehaver af sportsudstyrs producent og webshop.

Reference fra vintagebutik og webshop

“Vi har i en længere periode haft udfordringer med vores Google Ads. Det var svært at få en ordentligt forretning ud af det, fordi vores varesortiment spænder over rigtig mange kategorier.

Efter bare 3 måneder har Christian fra Markets Monday, fået tingene på plads, og vi kan nu få gode og positive resultater på vores mange kampagner!

Vi kan til enhver tid anbefale Christian og den metodiske måde hvorpå han arbejder.”

Nanna
Webshop- og Butiksejer
Salg af vintageprodukter

Reference fra større festudlejer

“Vi kan på bedste vis anbefale Marketer´s Monday til hjælp ved online Markedsføring.

De har i den grad forøget vores tilgang af nye kunder, og vagt stor interesse for os.

Vi har brugt dem til hjælp med Google AdWords og sammen lavet et budget der passer til Vores virksomhed. 

Virkelig en professionel tilgang til tingene! Så hermed bedste anbefalinger fra os!”

Svenning
Indehaver af festudlejningsvirksomhed

Reference fra Psykoterapeut og Coach

“Jeg kan på det varmeste anbefale Christian Sigersted og Marketers Monday hvis du ønsker din virksomhed ud over stepperne og synlig i googlesøgning. Som nystartet selvstændig er der mange ting at forholde sig til og ikke mindst få styr på. Et af de vigtigste for mig har været at synliggøre min virksomhed via markedsføring på Google, men hvordan viste jeg ikke noget om.

Jeg hørte om Christian og Marketers Monday i et netværk for selvstændige, og måtte vide mere om Christians eksperthjælp, og jeg er bestemt ikke blevet skuffet. Hos Christian bliver jeg mødt i alle mine spørgsmål, min frustration og min uvidenhed omkring markedsføring. Bedst af alt, fik jeg ved første kontakt følelsen af at være fuldstændig i trygge hænder. Christian er lyttende og hjælpsom og ved præcist hvordan han kan sætte ind med hjælp. Det er nemt at få tillid til Christian og hans professionelle tilgang til markedsføring. Christian er autentisk og tilstede i arbejdet med mig og min virksomhed. Han viser et nærvær for den opgave jeg ønsker løst i mit firma. Jeg føler mig sikker og er tryg i at Christian har den ekspertviden og den faglige kompetence der skal til for at løfte mit firma til synlighed via google.  

Ugentlig bliver jeg opdateret på markedsføringsprocesserne, strategien og det out-com der er i forbindelse med markedsføringen. Ret hurtigt har jeg set resultater af indsatsen. I dialogen er Christian spot on, har nye ideer som er lette at følge op på og udføre. Mit ønske var synlige markedsføringsresultater, hvilket jeg allerede efter 1. måned kan se og mærke effekten af.”

Heidi
Coach, Stressbehandler og Psykoterapeut