Skip to content

Vestjyske Google Ads specialister – Kunder i hele Danmark, Europa & USA.

AdWords Esbjerg

Christian Sigersted | Google Ads Specialist fra Esbjerg.

Jeg har skabt resultater og øget omsætning for mange små og store virksomheder. Jeg hjælper også gerne dig i mål!

Certificeret AdWords specialist fra Esbjerg

Jeg hedder Christian og jeg er Google Ads/Adwords specialist. Jeg kommer fra Esbjerg, hvor jeg i forvejen har flere kunder. På nuværende tidspunkt er jeg lokaliseret i Aarhus, men det forhindrer mig ikke i at komme forbi dig i Esbjerg, til en snak om Google Ads.

Jeg laver Google annoncering for en række kunder som gerne vil øge kendskabet, omsætningen, antal af kunder i virksomheden eller mængden af trafik på deres hjemmeside.

Vælger du mig som din partner i AdWords i Esbjerg, kan du forvente ærlig rådgivning og service af højeste kvalitet. Jeg vil, i samarbejde med dig, lave analyser på hvad der vil virke for dig og din forretning. Derefter vil vi igangsætte annonceringen og månedligt sende dig opdateringer på hvordan dine annoncer går. Se kontaktoplysninger her eller ring mig op og hør om mulighederne for AdWords annoncering lokalt i Esbjerg, eller i hele Danmark med det samme.

Mit fokus ligger i ærlig online markedsføring, hvor du som kunde kan føle dig i trygge hænder.

Bliv kontaktet

Christian Sigersted | Google Ads specialist fra Esbjerg

Christian Sigersted | Google Ads specialist fra Esbjerg

 

På Google ads får du mulighed for at:

 • Nå topplaceringer på Google
  Med annoncer vil dit firma ligge i toppen af google når dine potentielle kunder søger efter de produkter eller ydelser du har.

 • Fremvise dine serviceydelser
  Har du en salon, klinik, et håndværkerfirma eller lignende, er Google Ads ekstremt effektivt til at fremvise hvad du tilbyder!
 • Nøjes med at betale for potentielle kunder
  Med annoncer på Google Ads betaler du kun for dem der klikker sig helt ind på din side.

 • Målrette markedsføringen
  Vi kan målrette dine annoncer, så du ikke spilder dine penge på at markedsføre i blinde!

 • Sælge dine produkter på Google
  Med Google Ads kan du fremvise dine fysiske produkter med billede, pris og beskrivelse.

 • Markedsføre din lokale butik
  Hvis du har en fysisk butik kan vi også markedsføre dén, så endnu flere finder dig.

Sådan fungerer Google Ads

Google AdWords er opbygget omkring CPC (cost per click). Det betyder at du, istedet for at betale når dine kunder ser din annonce, betaler hver gang dine kunder klikker på annoncen. Formålet er naturligvis at få de penge som der er brugt på annoncering, hjem igen. Det sker eksempelvist ved at kunderne booker en tid, køber en vare eller besøger din forretning. 

Google Ads gør at du ikke har unødvendige udgifter til markedsføring der ikke virker! Det er for alle virksomheder, lige fra små lokale butikker til store online forretninger. Det er helt sikkert også noget for jer!

Vi opsætter, optimerer og vedligeholder dine Google AdWords annoncer. Vi har en lang række kunder som allerede har fået rigtigt meget ud af at starte en Google Ads Kampagne. Med Google Ads opsætter man nogle annoncer, som bliver vist ved søgninger på Google, eller på andre hjemmesider som er relevante for din virksomhed.

Eksempler på annoncer

Google Ads har flere forskellige muligheder, alt efter hvilken forretning du driver. Her er nogle af dem:

Søgning

Din annonce kommer frem som et søgeresultat når dine kunder leder efter dig.

Et eksempel på en annonce ved hjælp af søgenetværket kan være annoncer for en servicevirksomhed der vil sælge f.eks. vinduespudsning. Den potentielle kunde søger nu “vinduespudser Esbjerg” og regner med at få relevante resultater op. Her er det vigtigt at du som vinduespudser, ligger i toppen af Google med en annonce.

Formålet med annoncerne, er altså at ligge i top på Google når potentielle kunder selv søger efter dine produkter eller ydelser.

Search ads

*De fremviste annoncer er ikke lavet af Marketer’s Monday men eksempler fra andre annoncørere.

Shopping

Viser dine produkter med billede, pris og info, i toppen af Google.

“Google Shopping” annoncering promoverer salget af produkter på din webshop. Som du ser på billedet her, er der flere forskellige webshops som sælger stangtennis. De benytter sig af Google Shopping annoncer, som viser deres produkter i toppen af Google når der søges efter dem.

Formålet med shopping annoncerne, er at sælge produkter fra din webshop.

Shopping ads

*De fremviste annoncer er ikke lavet af Marketer’s Monday men eksempler fra andre annoncørere.

Display

Viser dine annoncer på andre hjemmesider.

Display annoncer fremviser dine produkter eller ydelser på hjemmesider som er med i Google netværket. De har givet tilladelse til at produkter må promoveres på deres side, da disse partnere får penge for annonceringen. Igen, når der klikkes på annoncerne, betaler du for det. Google Display annoncerne er ofte meget billige, og meget effektive hvis du har de rigtige produkter eller ydelser at fremvise og hvis de målrettes rigtigt.

Annoncerne kan altså fremvise dine produkter eller ydelser billedligt, og eksponeres for enormt mange for få penge.

Display ads

*De fremviste annoncer er ikke lavet af Marketer’s Monday men eksempler fra andre annoncørere.

Video

Viser din video frem på eksempelvist Youtube.

Video annoncer er effektive til at fremvise en stemning. Der kan laves en video af virksomhedens ydelser eller produkter, hvor den derefter kan eksponeres for den rigtige målgruppe.

Video annoncer er effektive fordi de ofte fanger øjet og skaber god brandværdi for din virksomhed.

Video ads