Skip to content

Vestjyske Google Ads specialister – Kunder i hele Danmark, Europa & USA.

Hvad er Google Ads (AdWords)?

Google Ads kan ikke forklares 100% i dybden. Det er en disciplin der skal trænes over lang tid, men her på siden vil du helt overordnet kunne se hvad Google Ads kan. Ring mig endelig op eller send en mail hvis du har spørgsmål – så vil jeg forsøge at besvare dem bedst muligt.

Search ads

Søgning

En annonce vises i toppen af Google, når potentielle kunder søger efter ydelser eller produkter som du tilbyder. Dette er den absolut mest brugte annonceform.

Shopping ads

Shopping

Billedannoncer med priser og korte beskrivelser, vises i toppen af Google når potentielle kunder søger efter produkter. Her markedsføres der udelukkende for webshops.

Displayads1

Display

Et billede og en smule tekst dukker op når potentielle kunder surfer rundt på forskellige hjemmesider. Her er der bl.a. mulighed for at målrette dine tidligere besøgende, eller dine konkurrenters kunder!

Video ads

Video

En video afspilles når potentielle kunder eksempelvist er på youtube. Her har du mulighed for at dukke op på skærmen når dine potentielle kunder ser Youtube video. Du har endda mulighed for at komme frem på TV’et!

Sådan fungerer Google Ads

Google AdWords er opbygget omkring PPC (pay per click) hvilket betyder at du, istedet for at betale et bestemt beløb for én annonce i en avis eller lignende, betaler du hver gang dine kunder klikker på annoncen. Formålet er naturligvist at få de penge som der er brugt på annoncering, hjem igen. Det sker eksempelvist ved at kunderne booker en tid, køber en vare eller besøger din forretning. Det er hér jeg kan være behjælpelig – sørge for at dine udgifter bliver til større indtægter.

Jeg opsætter, optimerer og vedligeholder dine Google Ads/AdWords annoncer. Jeg har en lang række kunder som allerede har fået rigtigt meget ud af Google Ads. Dem kan du læse om her.

Google Ads er ekstremt komplekst og kan ikke forklares bare sådan.. Derfor anbefaler jeg at du ringer mig op, eller sender mig en mail så vi kan tale om Google annoncering i forbindelse med netop din virksomhed.

Bliv kontaktet

Christian Marketeres Monday_4478