Skip to content

Vestjysk Google Ads specialist – kunder i hele Danmark, Europa & USA

» Ingen lange bindingsperioder

 

Hvem er Marketer’s Monday?

Jeg kan lide at holde det kort og godt!

Jeg er Google Ads specialist og har viet mit arbejdsliv til at gøre virksomheder mere synlige på Google, herunder også på YouTube og tusindvis af hjemmesider. Min mission er at bygge et trygt og tillidsfuldt samarbejde mellem mig og hver enkelt virksomhed jeg arbejder med.

Herunder kan du læse mere om mig og hvis du har nogle spørgsmål så skal du være mere end velkommen til at kontakte mig. Her er gode råd gratis!

Christian Marketeres Monday_4492

Christian Sigersted

GOOGLE ADS SPECIALIST & INDEHAVER

Jeg har arbejdet som selvstændig Google Ads specialist i efterhånden mange år. Derfor har jeg også arbejdet med mange vidt forskellige danske såvel som internationale virksomheder, som består af både ecommerce og leadbaserede websites, hvilket har udmøntet sig i vigtige kompetencer og erfaringer, som kommer nuværende samt nye kunder til gode. 

Jeg har tidligere siddet i en international virksomhed, hvor jeg har bidraget til forrentningsudvikling og projektstyring i Asien. Jeg sætter iøvrigt stor pris på et langt og positivt samarbejde med gode personlige relationer & tror på at de bedste resultater skabes ud fra tæt og direkte dialog med dig som kunde. 

Uddannelse: Uddannet tømrer i ungdomsårene, men senest har jeg en professionsbachelor i international handel og markedsføring som jeg benytter min viden fra til hverdag.

Send mig en mail eller giv et kald – jeg glæder mig til at høre fra dig.
christian@marketersmonday.dk
+45 29164541