Skip to content

Vestjyske Google Ads specialister – Kunder i hele Danmark, Europa & USA.

Hvem er Marketer’s Monday?

Vi kan lide at holde det kort og godt!

Vi er 2 Google Ads specialister som har viet vores arbejdsliv til at gøre virksomheder mere synlige på Google, herunder også på YouTube og tusindvis af hjemmesider. Vores mission er at bygge et trygt og tillidsfuldt samarbejde mellem os og hver enkelt virksomhed vi arbejder med.

Herunder kan du læse om os enkelvist, og hvis du har nogle spørgsmål så skal du være mere end velkommen til at kontakte os. Hos os er gode råd gratis!

Christian Marketeres Monday_4492

Christian Sigersted

GOOGLE ADS SPECIALIST & INDEHAVER

Christian har arbejdet som selvstændig Google Ads specialist i mere end 5 år. Han har arbejdet med vidt forskellige danske og udenlandske virksomheder, som består af både ecommerce og leadbaserede websites, hvilket har udmøntet sig i vigtige kompetencer og erfaringer, som kommer nuværende samt nye kunder til gode. 

Christian har tidligere siddet i en international virksomhed, hvor han har bidraget til forrentningsudvikling og projektstyring i Asien. 

Christian sætter pris på et langt samarbejde med gode personlige relationer. Han tror på at de bedste resultater skabes ud fra tæt og direkte dialog med kunden. 

Christian har en PBA i international handel og markedsføring

Send mig en mail eller giv et kald – jeg glæder mig til at høre fra dig.
christian@marketersmonday.dk
+45 29164541

Tobias Filt Marketers Monday

Tobias Filt

GOOGLE ADS SPECIALIST

Tobias har flere års erfaring med Google Ads. Han har arbejdet hos et anerkendt Google Ads bureau og senest hos en større international virksomhed, hvor han har haft fokus på digital forretningsudvikling for virksomheder i både Danmark og udlandet.

Tobias interesserer sig især for den tekniske del af Google annoncering. Det ligger højt på hans prioriteringsliste at forbedre vores kunders resultater. Han lægger vægt på gennemsigtighed og ærlighed omkring succeser såvel som udfordringer.

Tobias er sjældent tilfreds med status quo og tror på, at der altid er mulighed for forbedring.

Tobias står blandt andet for optimering og opsætning af Google Ads.

Tobias har en PBA i international handel og markedsføring.

Send mig en mail eller giv et kald – jeg glæder mig til at høre fra dig.

tobias@marketersmonday.dk
+45 30273359