Skip to content

Lokaliseret i Aarhus – Kunder i hele Danmark, Europa & USA.

Christian Marketeres Monday_4493

Mig og mit Google nørderi

Mit navn er Christian Sigersted. Jeg er stifter og ejer af virksomheden. Jeg beskæftiger mig med virksomheder som ønsker at øge omsætningen og antallet af kunder. Ofte hjælper jeg også nystartede virksomheder med at få en god start, ved at gøre dem synlige på Google. Altsammen foregår i det der hedder Google Ads (tidligere AdWords) som man bruger til at annoncere på Google.

Uddannelse og springet som selvstændig

Jeg er uddannet PBA i international sales & marketing og har også tidligere drevet min egen lille webshop. I mine lidt yngre dage, er jeg også udlært tømrer, som jeg dog ikke fortsatte med efter endt læretid da jeg skulle ud og prøve noget andet. Efter dét kapitel arbejdede jeg i en større virksomhed, hvor jeg af flere gange rejste til det tidligere militærstyre Myanmar (Burma) i Asien, for at hjælpe med at bygge virksomheden op derude. Efter mange års ønske om at blive selvstændig, tog jeg til sidst springet og startede ud med at lave hjemmesider og webshops for utallige virksomheder.

Nej.. Det sælger ikke sig selv!

Én ting som var gennemgående ved alle de hjemmesider jeg lavede (og ved alle hjemmesider/webshops generelt) var at de ikke solgte noget af sig selv. SURPRISE! De skulle simpelthen markedsføres korrekt, for at de begyndte at virke som det de var: en salgskanal.

Fra 30.000,- til 400.000,- i omsætning på 3 måneder

Efter at have bygget utallige hjemmesider og webshops for små og store virksomheder, begyndte jeg at hjælpe dem med markedsføring. Primært ved hjælp af Google Ads. En af de virksomheder jeg startede med at hjælpe, var en webshop, som jeg ombyggede for dem. Webshoppen havde solgt for omkring 30.000,- kroner året forinden, hvilket jo naturligvis ikke var tilstrækkeligt. Efter intenst arbejde med Google Ads omsatte webshoppen “pludseligt” for omkring 400.000,- kroner på 3 måneder, udelukkende ved hjælp af annoncer på Google. Her startede eventyret med den virksomhed jeg driver idag!

Siden da har jeg fokuseret på at hjælpe enormt mange forskellige virksomheder, med at sælge mere vha. denne kanal, fordi jeg ved det virker!

Lad os tage en snak?

Hvis du går med overvejelser om at markedsføre din forretning online, eller hvis du allerede har markedsføring igang nu, så tøv ikke med at tage fat i mig. Jeg har med garanti nogle ting der kan gøres bedre eller nogle gode forslag til hvad du skal gøre for at sælge mere. Dette gælder uanset om du driver webshop, servicevirksomhed, fysisk butik eller noget helt andet. 

Jeg har hjulpet de fleste forskellige brancher, og jeg kan helt sikkert også hjælpe dig. Giv mig et kald eller udfyld en af formularerne her på siden. Så får vi en snak om din markedsføring.

De bedste hilsener – Christian Sigersted

Indtast dine kontaktoplysninger her, så kigger jeg på din virksomhed, og skriver til dig omkring mulighederne.

Bliv kontaktet