Skip to content

Vestjysk Google Ads specialist – kunder i hele Danmark, Europa, USA & New Zealand. – Ingen bindingsperiode & No-Cure No-Pay Garanti

 

No-Cure No-Pay Garanti

Jeg garanterer at du får henvendelser eller salg – ellers får du alle pengene retur for min tid!

Hos mig har jeg valgt at garantere dig at du får enten henvendelser (leads) eller salg fra Google Ads, hvis vi igangsætter et samarbejde. 
Det har jeg valgt fordi at jeg ér så stensikker på at det jeg laver, vil give dig flere kunder og mere salg. Og hvis jeg er så sikker på dét, hvorfor så ikke bare garantere dig at det virker? Og hvorfor så ikke bare give dig alle pengene tilbage for min tid hvis ikke du får nye henvendelser eller mere salg fra Google Ads efter at vores samarbejde går igang? 
 
Det har jeg nu valgt at gøre – helt unikt og eksklusivt og som en tryghed for dig som kunde i Marketer’s Monday. Læs mere om betingelser herunder, eller kontakt mig for spørgsmål omkring dette eller Google Ads generelt. Jeg er altid klar til at hjælpe dig! 🙂
 
De bedste hilsener – Christian Sigersted
Christian Marketeres Monday_4492

Betingelser for “No-Cure No-Pay aftale”

Der er naturligvis nogle betingelser som skal være overholdt for at jeg kan give dig denne garanti. Betingelserne er grundlæggende og fair.

Jeg lister dem herunder, men den vigtigste betingelse er at du og jeg skal drøfte garantien og aftale at den er gældende for netop din virksomhed, da der vil være nogle få virksomhedstyper og brancher som jeg desværre ikke ønsker at give denne garanti til – herunder f.eks. virksomheder med nye teknologier eller software som aldrig før er set lignende.

Betingelser der skal være opfyldt:

  1. Vi skal drøfte og aftale at garantien er gældende for din virksomhed før garantien kan træde i kraft. Dette skal ske på mail. Garantien gælder altså kun nye kunder som har aftalt en “No-Cure No-Pay aftale” med mig.
  2. Garantien er at du får enten henvendelse(r) eller salg fra Google Ads inden for de første 3 måneder. Stopper du samarbejdet før og har vi ikke fået salg eller henvendelser ind inden da, er garantien ikke gældende.
  3. Har du ikke fået enten henvendelser eller salg fra mit arbejde inden for tidsrammen på 3 måneder, får du pengene tilbage som du har betalt for min tid. Ikke de penge som du har betalt til Google for annonceringen.
  4. Fortsætter du samarbejdet efter 3 måneder, selvom der ingen henvendelser er kommet ind i garantiperioden, frafalder garantien. Det er altså kun de første 3 måneder at garantien er gældende og der kan ikke kræves penge tilbage for hverken de 3 måneder eller den efterfølgende periode hvis dette punkt er gældende.
  5. Hvis jeg kan måle henvendelser eller salg til dig fra mine Google Annoncer, er målet opnået og muligheden for at få pengene tilbage for min tid frafalder. Dette kan enten måles i Google Ads eller i Google Analytics. Kan du ikke genkende at der har været enten et salg eller en henvendelse, er det dit ansvar at påvise det hvis du kræver pengene tilbage for min tid.
  6. Garantien er ikke gældende hvis du f.eks. har fået en eller flere henvendelser men ingen af dem er blevet til betalende kunder. Jeg kan kun sørge for at skaffe henvendelser og potentielle kunder til dig – jeg kan ikke sørge for at lukke dem. Det er udelukkende din eller jeres opgave i virksomheden. 
  7. Garantien er ikke gældende hvis der er grundlæggende problemer på din webshop eller hjemmeside. Det kan være fejl på kontaktformularer, betalingsløsningen eller andet der gør at dine potentielle kunder ikke kan henvende sig eller købe fra dig.
  8. Hvis du har fået et eller flere salg på din webshop, men kunden vælger at returnere eller fortryde sit køb, så er garantien ikke gældende. Dette er eksterne faktorer som jeg ikke er herre over og derfor kan jeg ikke give pengene tilbage på baggrund af dette.
  9. Salg eller henvendelser skal være målbart i Google Ads eller Google Analytics. Hvis ikke man kan måle salget dér frafalder garantien.
  10. Afvises mine anbefalinger om f.eks. forøgelse af budgettet ved urealistisk lavt budget vil garantien frafalde. F.eks. kan et dagligt budget på 10,- ikke give resultater ved enkelte brancher – derfor dette punkt.

Send mig en mail eller giv et kald hvis du har nogle spørgsmål eller et ønske om at starte op med Google Ads. Jeg glæder mig til at høre fra dig!
christian@marketersmonday.dk
+45 29164541